Evolva na druženju "FOI-jevci u praksi"


U sklopu kolegija "Upravljanje informatičkim uslugama" Centar za podršku studentima i razvoj karijera pozvao je priznate varaždinske poduzetnike da studentima Fakulteta organizacije i informatike predstave vlastita iskustva primjene informacijskih tehnologija u praksi.

Direktor tvrtke Evolva Matija Tomašković, nekad također uspješan student FOI-a, uvijek se rado odazove pozivu Fakulteta organizacije i informatike da podijeli svoja iskustva sa studentima i pokaže na svom primjeru da uporan rad i težnja napredovanju uvijek vode uspjehu.

Na druženju koje je održano 19. i 20. studenog 2014. godine u Info klubu studenti su iz prve ruke mogli čuti kako izgleda rad u informatičkoj tvrtki te kako teče proces od ideje kroz razvoj sve do realizacije proizvoda i usluga. Matija Tomašković je pričao o važnosti ljudskih potencijala i napredne tehnologije koji zajedno kroz kvalitetno osmišljen proces razvoja informatičkih rješenja donose poslovne koristi korisnicima tih rješenja.

Kroz primjere konkretne primjene onog o čemu slušaju na predavanjima studenti su dobili dozu motivacije i priliku da preispitaju mogućnosti za realizaciju svojih ideja kroz IT usluge. Fotografije sa ovog druženja možete vidjeti na Facebook profilu Centra za podršku studentima i razvoj karijera FOI.