Payroll BOSS



Payroll BOSS je web aplikacija za evidentiranje i praćenje radnih sati radnika te generiranje iznosa plaće na temelju evidencije radnog vremena i podataka o plaći, putnim troškovima, danima godišnjeg odmora, bolovanja i slobodnim danima. Aplikacija ubrzava praćenje radnih sati za veći broj radnika i daje izvještaje o odrađenim radnim satima koji se zatim dalje mogu koristiti u knjigovodstvene svrhe.

Za razliku od ručnog zapisivanja na papir uz naknadnu izradu Excel tablice, što troši vrijeme i dovodi u pitanje točnost evidencije, uz pomoć aplikacije Payroll BOSS direktno na terenu unosite radne sate djelatnika i evidentirate godišnje odmore, bolovanja i slobodne dane, i to jednostavno i lako putem mobitela.


Moduli aplikacije Payroll BOSS



Djelatnici
Evidencija djelatnika sadrži osnovne podatke o svakom djelatniku, vrstu radnog odnosa, podatke o zdravstvenom i mirovinskom osiguranju, iznos plaće i broj dana godišnjeg odmora na koje ima pravo. Uz lako pretraživanje brzo ćete pronaći pojedinog djelatnika. Moguće je praćenje promjena tijekom vremena (npr. promjena plaće, broj dana godišnjeg odmora, bankovni račun za isplatu plaće, iznos putnog troška i druge promjene), unos datoteke (npr. ugovor, kopija osobne iskaznice i dr.) te ispis podataka djelatnika u PDF dokument.
Mjesečne evidencije radnih sati
Za svaki mjesec definiraju se djelatnici koji će raditi na projektu. Ovaj modul omogućava realtime prikaz radnih sati radnika na projektu (podaci koje pune voditelji projekata preko mobitela). Nakon što su svi sati upisani, evidencija se zaključava i više nisu moguće izmjene sati.
Evidencija sati za radnike
Ovaj izvještaj daje pregled radnog vremena radnika po mjesecima gdje se za svaki dan vidi koliko je bilo radnih sati, pauza i prekovremenih sati. Dostupni su i podaci o prijenosu sati, godišnjem odmoru, bolovanju i slobodnim danima. Opcija pretraživanja omogućava lako pronalaženje izvještaja za određenog djelatnika. Moguć je ispis izvještaja u Excel.



Obračun plaća
Ovaj modul aplikacije nudi izračun neto ili bruto iznosa plaće ovisno o ugovorenom iznosu plaće, broju radnih sati u mjesecu, dodacima, pozajmicama, prijenosima sati i drugim kriterijima koji su definirani za pojedinog djelatnika. Aplikacija sadržava detaljni Excel ispis podataka o plaći za sve djelatnike za neki mjesec koji se daje knjigovodstvu za obračun doprinosa na plaću i iz plaće.
Mobilni unos radnih sati
Ovaj modul se koristi isključivo putem mobitela te omogućava da voditelj projekta putem mobitela unosi radne sate za radnike koji rade na projektu. Na taj način se direktno na terenu mogu evidentirati radni sati za pojedinog djelatnika, a moguć je i brz unos za više radnika odjednom. Nakon što korisnik s posebnim pravom zaključa evidenciju za neki mjesec više nije moguće ažuriranje podataka za taj mjesec.
Unos godišnjeg odmora, bolovanja, slobodnih dana
ovaj modul služi za evidenciju godišnjih odmora, bolovanja i slobodnih dana za pojedine djelatnike. Navedeno je moguće evidentirati i pregledavati na godišnjem kalendaru, ali i prema potrebi uređivati na prilagođenom ekranu preko mobitela.








Glavne prednosti koje Vam donosi Payroll BOSS



Točna evidencija podataka o radnom vremenu na pojedinom projektu
Umjesto Excel tablica na računalima, u aplikaciji je svim ovlaštenim korisnicima dostupna jedinstvena evidencija.
Unos putem mobitela
Aplikacija omogućava da na terenu putem mobilnih uređaja unosite radne sate radnika.
Masovni unos podataka
Aplikacija omogućava unos podataka za više radnika odjednom, npr. jednim unosom upisujete isti broj radnih sati za veći broj radnika.
Opcije pretraživanja
Uz praktične mogućnosti pretraživanja brzo dohvatite podatke za pojedine djelatnike i izvještaje za određeno razdoblje ili neki projekt.
Dokumenti na dohvat ruke
U aplikaciju je moguće dodati dokumente u bilo kojem formatu (za obračun plaće ili za djelatnike) koji će biti dostupni drugim korisnicima na jednom mjestu.
Povijest promjena
Kroz aplikaciju se mogu pratiti promjene iznosa plaće, promjene iznosa putnih troškova, kada su bila napredovanja i druge izmjene.

Izvoz podataka u Excel ili pdf
Podatke iz evidencija prema potrebi možete ispisati u Excel tablicu ili pdf dokument za daljnje slanje emailom ili ispis na papir.
Email notifikacije
Ovlašteni korisnici dobivaju na email obavijest o kreiranim obračunima, a prema potrebi možemo kreirati i druge vrste notifikacija.
Funkcijske tipke
Neke radnje u aplikaciji se mogu izvršiti bez klika mišem, uz pomoć funkcijskih tipki na tipkovnici, te tako rad u aplikaciji postaje još brži.
Siguran pristup
Za pristup aplikaciji moguća je verifikacija u dvije faze što čini aplikaciju sigurnom za korištenje od strane samo ovlaštenih korisnika.
Zaključavanje evidencije
Ovlaštena osoba može zaključati evidenciju te tada više nije moguća izmjena podataka od strane ostalih korisnika, osim u slučaju otključavanja evidencije od strane korisnika s posebnim pravom.


Softver po Vašoj mjeri!

U skladu s Vašim potrebama možemo prilagoditi aplikaciju prema Vašim specifičnim poslovnim zahtjevima. Na taj način dobivate softversko rješenje koje olakšava Vaše poslovanje, ubrzava ili potpuno automatizira Vaš posao, uz znatne uštede. Za sve upite kontaktirajte nas na broj telefona 042 658 550 ili na email prodaja@evolva.hr



Online pristup

Za početak korištenja aplikacije trebate samo pristup internetu sa desktop ili mobilnog uređaja, bez instalacije i bez dodatne opreme. Uz pristupne podatke možete odmah nastaviti svoj rad u aplikaciji!



Online korisnička podrška

Na samom početku obavit ćemo unos Vaših inicijalnih podataka i održati edukaciju Vaših korisnika. Prvih 30 dana korisničke podrške je besplatno kako biste uspješno savladali rad u aplikaciji i maksimalno iskoristili sve njene funkcionalnosti. Za daljnju pomoć na raspolaganju Vam je naša korisnička podrška putem telefona i emaila.



Mogućnost integracije

Za sve naše poslovne web aplikacije nudimo uslugu integracije sa sustavima za računovodstvo, ERP sustavima i drugim IT sustavima.



Kontaktirajte nas