Podrška poslovanju i marketingu televizijske kuće


Evolva TV je web-bazirano softversko rješenje za marketing TV kuće koje omogućava planiranje rasporeda, media planiranje i izradu dnevnih playlista te olakšava izradu ponuda i obradu ugovora s klijentima.

Sustav služi za arhiviranje i lako pretraživanje podataka o emisijama, reklamama i klijentima, a kako bi se ubrzao rad marketing odjela televizijske kuće i osigurali relevantni podaci i izvještaji za dogovor suradnje između oglašivača i medijske kuće na obostrano zadovoljstvo.

Povezivanjem sustava sa ostalim odjelima osigurava se kvalitetnije poslovanje cijele televizijske kuće. Uz odgovarajuće manje modifikacije, sustav se može prilagoditi za korištenje u izdavačkoj djelatnosti, marketinškim agencijama i radio stanicama.


Moduli aplikacije


Raspored programa - uređivanje dnevnih rasporeda programa uz opciju objave programa na webu ili ispisa u formatu za tiskovne medije. Također je moguće upravljanje rasporedom većeg broja emisija kroz dulje razdoblje.
Statistika emisija - količina i termini prikazivanja te cjenik zajedno sa konkretnim podacima o gledanosti služe za precizniji prikaz ponude za oglašavanje klijentu koji traži najbolje mjesto za svoj oglas.
Media planovi - uz prikaz bookinga po rasporedu emisija nudi se i napredan tablični prikaz po vremenskoj skali te ispis media plana i njegove realizacije za klijenta.
Reklamni blokovi - sastavljanje reklamnih blokova na temelju media planova i dnevnih rasporeda programa, a te playliste se mogu eksportirati u vanjski softver specijaliziran za produkciju samog programa.
Baza video/audio materijala - služi za brzo i točno sastavljanje reklamnih blokova koji se sastoje od jinglova, špica, reklama itd., a u skladu sa definiranim pravilima.
Predlošci za ponude - koristite predloške za ponude kako bi brzo kreirali nove ponude, a kasnije lako pretraživali ponude prema vrsti predloška.
Arhiva ponuda - zaposlenici mogu brzo i lako pronaći prošle ponude te dnevni, mjesečni ili godišnji iznos prihvaćenih ponuda kao važan pokazatelj.
Cjenici - aktualni dokument cjenika na uvid svim zaposlenicima, s mogućnošću automatskog izračuna cijena ovisno o Vašim potrebama i konkretnim modelima.
Računi - brz unos, pretraživanje i ispis računa u PDF ili Word formatu.
Ugovori s klijentima - napredna arhiva ugovora nudi opciju brzog pronalaska traženog ugovora i financijske izvještaje za određen period.
Baza klijenata - opcija brzog unosa i pretraživanja klijenata sa najvažnijim podacima i kontakt osobama.
Slanje newslettera i obavijesti - osim slanja newslettera na email adrese iz baze klijenata, aplikacija nudi mogućnost automatskog slanja email i SMS poruka sa podacima iz sustava.

Napredne funkcionalnosti


Web portal - iskoristite internet kao medij za kvalitetnu komunikaciju sa korisnicima sadržaja, uz emitiranje sadržaja i oglasa Vaših klijenata putem web portala.
Integracija sa playout sustavima - s obzirom da se raspored programa puni sa reklamnim blokovima prema media planovima te postoji evidencija video materijala, preporuča se integracija sa playout sustavom kao što su OnAir, E-clips, AirBox i drugi.
Nadzor rada sustava - praćenje rada aplikacija obuhvaća evidenciju aktivnosti svih korisnika vezano za pojedinog klijenta, dokument ili određeni podatak u sustavu. Uz to, administrator brzim uvidom u statusne ekrane i izvještaje osigurava da aplikacija radi bez greške.

Reference


Kvalitetu rješenja Evolva TV prepoznale su televizijske kuće:

  • VTV - Varaždinska televizija
  • Jabuka TV

Zašto rješenje po mjeri?

Za razliku od sličnih rješenja za upravljanje TV rasporedom i media planiranjem, nudimo prilagodbu Evolva TV rješenja prema specifičnim potrebama korisnika te integraciju sa drugim Evolva aplikacijama i postojećim sustavima kod klijenta.


Mogućnosti integracije

Sustav je moguće integrirati sa postojećim sustavima za mobilnu komunikaciju, sustavima za financije i slično, a kako bi se kreiralo cjelovito i smisleno integrirano rješenje. Za više informacija o mogućnostima integracije obratite nam se na: info@evolva.hr


Download zona