Najbolje ocjene publike na JavaCro'14


Na konferenciji JavaCro'14 200-ak sudionika sudjelovalo je na 50 predavanja među kojima Evolva bilježi odličan odaziv publike. Predavanju pod nazivom "Desktop2web migracija je prošla, 700.000+ linija koda se ponovo rodilo" koje je održao Matija Tomašković publika je dodijelila 2. mjesto u tematskoj cjelini "Tehnologije poslovanja i studije slučajeva" i 2. mjesto u ukupnom poretku. Predavanje "Hibridne mobilne aplikacije - razvoj Java web aplikacija na Androidu koje se izvode offline" koje su održali Matija Tomašković i Daniel Strmečki osvojilo je 1. mjesto u tematskoj cjelini "Web i Mobile".


Više detalja pročitajte na službenim stranicama konferencije u izvještaju nakon JavaCro'14 konferencije.

Najbolja predavanja na JavaCro'13


Na konferenciji JavaCro'13 od ukupno 61 predavanja, koje su održali predavači iz 6 zemalja, predavanje "Evolution Framework - brzina i jednostavnost za enterprise web aplikacije" koje je održao Matija Tomašković, direktor tvrtke Evolva, osvojilo je 1. mjesto u tematskoj cjelini "Web i mobile" te je proglašeno najboljim po izboru teme i prezentiranja prijavljenih predavača.


Zanimljivost realiziranih projekata i konkurentnost tehnologije tvrtke Evolva potvrdilo je i 1. mjesto u tematskoj cjelini "Rješenja i poslovni slučajevi" koje je prema ocjenama publike osvojilo predavanje "Strateško upravljanje naplatom potraživanja u bankarstvu - tehnički izazovi" koje su održali Matija Tomašković i Davor Sauer.


Više detalja pročitajte na službenim stranicama konferencije u izvještaju nakon JavaCro'13 konferencije.

Najviše ocjene HrOUG publike u cjelini Java


Na 17. konferenciji Hrvatske udruge Oracle korisnika održanoj 2012. godine, preko 360 sudionika iz 163 poduzeća iz Hrvatske i 13 zemalja Europe i Amerike sudjelovalo je na ukupno 114 predavanja, radionica i drugih aktivnosti. Predavanje Matije Tomaškovića na temu "Evolution Framework, cjeloviti framework za poslovne Java web aplikacije" proglašeno je najboljim u tematskoj cjelini Java na temelju najviših ocjena publike.


Više detalja pročitajte u službenom izvještaju nakon 17. HrOUG konferencije.

VIDI e-novation posebno priznanje


Visual Editor, tada pod nazivom Evolva GUI Editor, osvojio je 2010. godine posebno priznanje VIDI e-novation kao jedan od najboljih hrvatskih inovativnih ICT projekata. Riječ je o softverskom alatu, dio tehnologije Evolution Framework, za vizualno prototipiranje sučelja aplikacija koji olakšava definiranje korisničkih zahtjeva u ranoj fazi izrade softvera po mjeri.

Razvoj inovativne tehnologije podržao BICRO


Razvoj tehnologije Evolution Framework podržan je 2010. godine sredstvima Bicro-a, Poslovno inovacijskog centra Hrvatske, u sklopu 1. kruga Proof-of-Concept programa za inovativne proizvode u kojem je financiran ukupno 21 projekt. Program provjere inovativnog koncepta financiraju Vlada Republike Hrvatske i Svjetska banka, a provodi ga Bicro u suradnji sa prepoznatim centrima od kojih je Evolva nastupila sa Tehnološkim parkom Varaždin.

Nagrade i priznanja

Nagrada publike

Najviše ocjene publike Java konferencije

Nagrada publike

Najbolje ocijenjena predavanja

Nagrada publike

Najviše ocjene publike u cjelini Java

VIDI e-novation

Posebno priznanje za inovativnost IT projekta

BICRO potpora

Potpora u sklopu Proof-of-Concept programa

HUJAK suradnja

Članstvo i podrška aktivnostima udruge

FOI suradnja

Uspješna suradnja na projektima Fakulteta

Certifikati

ISO 9001:2015

sustav upravljanja kvalitetom

Java SE 8

certificirani IT stručnjaci