Evolva dobila certifikat ISO 9001:2008


Upravo u vrijeme kada je obilježavala 10. godišnjicu poslovanja, Evolva je osvojila certifikat ISO 9001:2008 za sustav upravljanja kvalitetom. Sustav se odnosi na osnovno područje djelovanja koje uključuje projektiranje, razvoj, integraciju i održavanje poslovnih web aplikacija, softverskih alata i informacijskih sustava.

Ovo priznanje potvrđuje visoko postavljene standarde poslovanja tvrtke Evolva te klijentima i poslovnim partnerima jamči kvalitetu njene organizacije i usluga. Postupak certifikacije je provela certifikacijska kuća Lloyd's Register koja je jedan od svjetskih lidera u ocjeni poslovnih procesa i proizvoda prema međunarodno priznatim standardima.


Aplikacija Evolva TMS kao snažna podrška sustavu upravljanja kvalitetom

Zaposlenici tvrtke Evolva koriste vlastitu web aplikaciju Evolva TMS koja se pokazala kao izvrstan alat za upravljanje dokumentima i evidenciju radnih sati. Samim time, aplikacija predstavlja odličnu podršku za sustav upravljanja kvalitetom koji je postavljen sa svrhom da osigura kontroliranu kvalitetu usluga tvrtke Evolva, uz jasne smjernice za upravljanje poslovanjem i ostvarenje ciljeva utvrđenih politikom kvalitete.