Evolva na konferenciji JavaCro '13


Organizatori konferencije JavaCro '13, koja će se od 3. do 5. lipnja 2013. godine održati u Termama Tuhelj, očekuju više od 300 sudionika iz jugoistočne Europe i šire koji će moći sudjelovati na više od 50 predavanja. Evolva kao pokrovitelj konferencije podupire rad udruge Hujak i razvoj cijele Java zajednice u Hrvatskoj, te će na ovogodišnjoj konferenciji predstaviti iskustva svojih uspješnih projekata kroz dva predavanja.

Tako će prvi dan konferencije voditelji Evolva tima, zaslužni za odlične poslovne rezultate sustava za naplatu potraživanja, pričati o tehničkim aspektima tog sustava na predavanju pod nazivom "Strateško upravljanje naplatom potraživanja u bankarstvu - tehnički izazovi". Riječ je o sustavu kojeg je Evolva implementirala u jednoj od najvećih banaka u Hrvatskoj, a koji je od strane Uprave međunarodne grupacije banaka ocijenjen kao najbolja praksa i IT rješenje na razini 10 europskih banaka.

U izradi navedenog sustava za naplatu potraživanja korišten je Evolution Framework čije mogućnosti će biti detaljnije demonstrirane drugi dan konferencije na radionici pod nazivom "Evolution Framework - brzina i jednostavnost za enterprise web aplikacije". Na radionici će Matija Tomašković izraditi poslovnu web aplikaciju pomoću web-baziranog vizualnog editora, demonstrirati korištenje naprednih mogućnosti frameworka te zatim pratiti performanse aplikacije u pogonu.

O mogućnostima implementacije sustava za učinkovitu naplatu potraživanja, kao i o cjelovitom Java web frameworku za desktop-like razvoj i nadzor kompleksnih poslovnih web aplikacija, možete popričati sa Matijom nakon predavanja ili nas potražite na našem izložbenom prostoru u pretprostoru konferencije.