Evolva proslavila 10 godina poslovanja


Varaždin, 28. ožujka 2013. - Tvrtka Evolva, specijalizirana za razvoj poslovnog softvera po mjeri i migraciju razvojnih odjela na Java web okruženje, ove godine obilježava 10. godišnjicu poslovanja.

Evolva je osnovana 2003. godine kao obrt, a nekoliko godina kasnije nastavlja poslovanje kao poduzeće Evolva d.o.o. koje danas zapošljava 10 djelatnika. Tijekom deset godina uspješnog poslovanja tvrtka je razvila i implementirala brojna poslovna rješenja u sklopu projekata u financijskim institucijama, telekomunikacijskim tvrtkama, gradskoj upravi i raznim drugim djelatnostima.

Od samih početaka tvrtka je veliku pažnju posvećivala izgradnji kvalitetnih rješenja prema specifičnim potrebama korisnika, kao i razvoju inovativnih softverskih alata za visoku efikasnost rada programera i povećanje produktivnosti cijelog poslovanja. Tako su razvijeni vizualni alati koje stručna javnost poznaje pod zajedničkim nazivom Evolution Framework. Riječ je o alatima koji olakšavaju rad programera, omogućavaju bržu i točniju isporuku, a korisnicima donose kontroliran rad aplikacija.

U skladu sa misijom tvrtke da koristi mogućnosti web tehnologija za efikasniji rad i smanjenje troškova, tehnologija tvrtke Evolva je osvajala brojne nagrade. Kvalitetu cjelokupnog poslovanja prepoznalo je i Ministarstvo poduzetništva i obrta kada je u sklopu prošlogodišnjeg programa Poduzetnički impuls odobrilo sredstva potpore za izradu novog vizualnog identiteta i certifikaciju sustava upravljanja kvalitetom. Certifikacija je upravo ovih dana uspješno obavljena te je tvrtki Evolva uručen certifikat po normi ISO 9001:2008.

Na prigodnom slavlju koje je održano u prostorima tvrtke zaposlenici su obilježili godišnjicu, a direktor Matija Tomašković istaknuo je planove za budućnost: "Od velike nam je važnosti da sve novosti vezane na našu tehnologiju u najkraćem roku budu dostupne svim našim programerima, našim klijentima i njihovim korisnicima. Zato ćemo i nadalje pratiti trendove i poticati zaposlenike da realiziraju svoje ideje."
Kontakt

Marketing

Tel: +385 (0)42 658-550

info@evolva.hr