Evolva rješenja nadmašuju europske standarde


Rješenje za stratešku naplatu potraživanja, koje je Evolva implementirala u jednoj od najvećih hrvatskih banaka, ocijenjeno je kao najbolja praksa i najbolje IT rješenje u grupaciji 11 europskih banaka.

Riječ je o IT sustavu za učinkovitu naplatu potraživanja i optimizaciju dugovnog portfelja koji omogućava planiranje, izvršenje, praćenje i optimiranje naplate velikog broja potraživanja s ciljem postizanja maksimalnih rezultata.

Ovo uspješno rješenje za stratešku naplatu potraživanja tvrtke Evolva predstavljeno je na konferenciji JavaCro'13 na predavanju pod nazivom "Strateško upravljanje naplatom potraživanja u bankarstvu - tehnički izazovi" koje je publika ocijenila najvišim ocjenama za odabranu temu i uspješnost prezentiranja u tematskoj cjelini "Rješenja i poslovni slučajevi". Na predavanju, kojeg su održali Matija Tomašković i Davor Sauer, prisutni su mogli vidjeti funkcionalnosti rješenja implementiranog u Privrednoj banci Zagreb te su predstavljeni pozitivni rezultati tog sustava kao i tehnologija na kojoj se sustav temelji.

Više o Evolva sustavu za stratešku naplatu potraživanja pogledajte ovdje.