Javantura v2 pod sponzorstvom tvrtke Evolva


U prostorima Hrvatske gospodarske komore 15. studenog 2014. godine održana je stručna konferencija Javantura v2, pod sponzorstvom tvrtke Evolva i drugih softverskih tvrtki i medijskih kuća. Zahvaljujući organizatorima, Hrvatskoj udruzi Java korisnika HUJAK i Udruženju za IT HGK, na ovom jednodnevnom događaju prisustvovalo je 200 sudionika koji su kroz 16 predavanja slušali o najnovijim trendovima i primjerima iz prakse.

Posjećenost Javanture svjedoči o popularnosti Java programskog jezika koji je široko primjenjiv u Hrvatskoj i svijetu. Upravo pomoću Java tehnologija tvrtka Evolva već dugi niz godina razvija kvalitetne poslovne web aplikacije za svoje klijente, a razvojna tehnologija Evolution Framework na kojoj se baziraju rješenja tvrtke Evolva posjeduje svu potrebnu snagu za digitalizaciju poslovanja i informatizaciju poslovnih procesa. Na taj način Evolva pomaže hrvatskih tvrtkama da korištenjem naprednih Java tehnologija lakše ostvaruju svoje poslovne ciljeve.

Javantura je i ovog puta uspješno ispunila svoju svrhu, a to je da bude druženje stručnjaka na kojem se razmjenjuju iskustva i potiče daljnji razvoj primjene Java i srodnih tehnologija. Više o konferenciji i skupini entuzijasta koji stoje iza ove vrijedne inicijative možete pročitati u službenoj objavi za medije.