Najviše ocjene za Evolution Framework na konferenciji JavaCro'13


Demonstracija vizualnih alata Evolution Frameworka je dobila najviše ocjene publike u tematskoj cjelini "Web & mobile" i u ukupnom poretku svih predavanja na konferenciji JavaCro'13.

Trodnevna konferencija je okupila preko 200 sudionika iz Hrvatske i regije koji su mogli sudjelovati na više od 50 predavanja o poslovnim i tehničkim temama. U bogatom programu predstavljene su razne tehnologije i alati kao što su SmartGWT, Spring, JRebel i ostali, a među predavanjima posebno se istaknula radionica na kojoj je predstavljena tehnologija tvrtke Evolva za brzu i jednostavnu izradu zahtjevnih poslovnih aplikacija. Matija Tomašković, direktor tvrtke Evolva, pokazao je primjenu alata na konkretnom primjeru čime je zaradio oduševljenje prisutnih koji su prepoznali da se radi o cjelovitom paketu alata koji donosi višestruke konkurentske koristi sa programerskog i upravljačkog gledišta.

Ovogodišnja konferencija JavaCro'13 je potvrdila rast Java zajednice u regiji te ujedno pokazala snagu domaćih umova koji mogu ravnopravno konkurirati najvećim svjetskim brendovima. Zaključke sa konferencije i popis najboljih predavanja možete pogledati na stranicama organizatora.

Snimku predavanja pogledajte na službenom YouTube kanalu Evolution Frameworka.