Evolva partner inovativnog maratona Novathon #withPBZ za novo bankarstvo


Softverska tvrtka Evolva kao zlatni partner podržava 24-satno natjecanje u kreiranju aplikacija za bankarstvo, pod nazivom Novathon #withPBZ, koje će se u organizaciji Privredne banke Zagreb održati 23.-24. rujna 2017. godine u Zagrebu. Pozivaju se programeri, web dizajneri, stručnjaci za marketing i studenti srodnih područja da kroz ovaj inovativni maraton sudjeluju u razvoju novih rješenja u bankarstvu.


Teme natjecanja su: pametno plaćanje, digitalno upravljanje imovinom, pametna poslovnica, bridge solutions tj. rješenja koja povezuju fizički i virtualni svijet financija, te bankarstvo izvana prema unutra. Kroz 24 sata natjecanja sudionicima će motivaciju pružati govornici i mentori, a posebni gosti su utjecajni ljudi na području financijskih tehnologija Chris Skinner i Matteo Rizzi, te pokretač projekta Croatian Makers pod čijim je vodstvom zaživjela STEM revolucija u školama Nenad Bakić.

Najbolji timovi osvojit će vrijedne novčane nagrade i edukaciju u inozemstvu. Sudjelovanje je besplatno, no broj mjesta je ograničen pa osigurajte svoje mjesto što ranije. Prijaviti se možete od 01. svibnja 2017. Više informacija o prijavi i programu sa govornicima potražite na web stranicama: www.novathon.net