Pravila privatnosti i korištenja kolačićaOva web stranica je vlasništvo tvrtke Evolva d.o.o. te služi za promociju i informiranje o njenim uslugama i rješenjima. Korištenjem ove stranice prihvaćate ova pravila. Ukoliko ne prihvaćate sadržaj ovih pravila nemojte koristiti ovu web stranicu.

Zaštita Vaše privatnosti

Podatke koje prikupljamo putem ovih web stranica (primjerice putem kontakt obrasca) koristimo u svrhu onoga za što ste podatke upisali, a možemo ih koristiti i za naše marketinške aktivnosti. Podatke prikupljene kroz kontakt formu nećemo distribuirati niti prodavati trećim stranama. Ova stranica sadrži linkove na web stranice trećih osoba. Kada kliknete na takav link imajte na umu da te web stranice imaju vlastita pravila privatnosti pa stoga svakako proučite njihova pravila.

Korištenje kolačića

Kako bi web stranica radila pravilno te u svrhu poboljšavanja iskustva pregleda ova web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za primjerice potrebe statistike posjeta web stranici. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati web stranicu, no neke njezine mogućnosti vam neće biti dostupne.

Google Analytics

Ove web stranice koriste statističke kolačiće, i to Google Analytics kolačiće koji omogućuju analiziranje posjećenosti stranice (pružatelj ove usluge je Google, Inc.). Informacije koje Google Analytics kolačići generiraju o Vašem načinu korištenja ovih stranica, među kojima je i IP adresa s koje ste pristupili stranicama, prenose se na poslužitelj tvrtke Google i tamo pohranjuju. Više informacija o Google Analytics
Želite li onemogućiti da Vam navedeni servis sprema kolačiće, to možete učiniti na sljedećoj poveznici: Google Analytics Opt-out Browser Add-on
Statistički kolačići: _gat_gtag_UA_3157747_1, _ga, _gid.

Što je kolačić?

Kolačić je malena količina informacija koja se sprema na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju vaše postavke kao što je npr. podatak o računalu s kojeg pristupate web stranici. Kada ponovo otvorite web stranice internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici te omogućava prikaz stranica prilagođen tim podacima. Privremeni kolačići se uklanjaju s vašeg računala nakon što zatvorite web preglednik, dok stalni kolačići ostaju na vašem računalu nakon što zatvorite web preglednik.

Kako onemogućiti kolačiće?

Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku na način da odaberete da li želite zahtjeve za spremanje kolačića odobriti, odbiti ili odrediti da se spremljeni kolačići automatski izbrišu prilikom zatvaranja web preglednika. Onemogućavanjem kolačića nećete moći koristiti neke funkcionalnosti na web stranicama.


Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili komentar vezano za ova pravila slobodno nas kontaktirajte.


Više o kolačićima

Više informacija o upravljanju postavkama privatnosti i pohrani kolačića možete pronaći na http://www.allaboutcookies.org