Delegacija iz Slovačke posjetila tvrtku Evolva


Članovi delegacije bratislavske regije tijekom posjeta Varaždinskoj županiji obišli su tvrtku Evolva kao jednog od stanara Tehnološkog parka Varaždin. Na kratkom sastanku govorilo se o uspjesima i projektima tvrtke Evolva te prednostima boravka inovativnih poduzeća u tehnološkom parku.

Matija Tomašković, direktor tvrtke Evolva, između ostalog je istaknuo rješenje e-Pisarnica koje je Evolva implementirala u Gradu Varaždin te je govorio o automatskoj konverziji starih desktop aplikacija u Java web aplikacije pomoću koje Evolva svojim klijentima omogućava modernizaciju starih sustava.

Članovi delegacije su bili zamjenica župana Bratislavske regije Gabriela Nemeth, načelnica Sektora za strateško planiranje Barbara Lukačova te pročelnik i suradnici Upravnog odjela za strateško i prostorno planiranje. Za uvažene goste organiziran je prijem kod predstavnika Varaždinske županije, te su osim Tehnološkog parka Varaždin posjetili Elektrostrojarsku školu i razgledali kulturno-povijesne znamenitosti grada Varaždina.