Evolva kao partner u Voogle Idea Acceleratoru


Uspješne tvrtke iz Tehnološkog parka Varaždin zajednički su osmislile program za razvoj poduzetničkih ideja, pod nazivom Voogle Idea Accelerator, koji je namijenjen svakome tko traži partnera za svoj poduzetnički pothvat.

Program je nastao na inicijativu Matije Tomaškovića, direktora tvrtke Evolva, tako što je na temelju dosadašnjih upita prepoznao potrebu za partnerstvom u realizaciji poduzetničkih ideja. Evolva sudjeluje u programu kao partner za razvoj poslovnih web aplikacija te će nuditi usluge razvoja informatičkih rješenja i podrške, a u programu sudjeluju i tvrtke MediaTrend, Colorama, Valdez i Odvjetnički ured Jelaković koje će omogućiti dizajn i izradu prodajne strategije proizvoda te rješavanje pravnih problema.

Na predstavljanju programa, koje je održano u Tehnološkom parku Varaždin 12. prosinca 2013. godine, bilo je riječi o važnosti ulaganja u nove ideje. Također je predstavljeno nekoliko uspješnih projekata koji su realizirani upravo kroz uspješno partnerstvo, a među kojima ističemo BodyRecog i eOdvjetnik.

Pozivaju se svi koji imaju odličnu ideju i žele je realizirati kroz kvalitetno partnerstvo da ispune prijavni obrazac na web stranicama Voogle Idea Acceleratora.