Voice UI password manager


Konstantno rastući broj profesionalaca u IT industriji mora rukovati velikim brojem jakih lozinki dok svakodnevno koriste različite web aplikacije i usluge. Kako bi uštedjeli značajnu količinu vremena i povećali produktivnost u cijelom svijetu, Evolva iz Hrvatske i Intervia iz Mađarske pridružili su se projektu "Voice-driven, cloud based password manager service with hardware activation", sufinanciranog od strane Interreg V-A Hungary Croatia programa od strane HAMAG-BICROa.Ova inovacija olakšat će rad programerima i testerima softvera, administratorima sustava, baza podataka i mreža, inženjerima tehničke podrške i drugima koji svakodnevno koriste sve vrste web aplikacija i web servisa. Kako bi se osigurao siguran pristup, za svaki račun potrebne su različite vjerodajnice za prijavu koje se moraju dohvatiti pri svakoj prijavi. Upravitelj lozinki vođen glasom omogućit će im da ubrzaju korištenje različitih web aplikacija i zadrže fokus na radu, dok dobivaju jake podatke za prijavu koristeći svoj glas.


Kada se od njega zatraži podaci za prijavu, korisnik će jednostavno pritisnuti tipku push-to-talk ili kombinaciju tipki i dati glasom naredbu za dohvaćanje korisničkog imena i lozinke. Kada se izvrši glasovna naredba i dohvate vjerodajnice, gumb push-to-talk pruža vizualnu povratnu informaciju, vjerodajnice se kopiraju u međuspremnik ili se automatski koriste u obrascima web preglednika, omogućujući korisniku da se uspješno i sigurno prijavi.


Ovo inovativno rješenje bit će dostupno za engleski, hrvatski i mađarski, dok će naknadno biti dodana podrška za druge jezike. Uz nulto vrijeme obuke za korištenje prirodnog govora za davanje glasovnih naredbi, bit će jednostavan za korištenje.

Saznajte više
Želite raditi brže i lakše?

Ako želite raditi brže i lakše u poslovnoj aplikaciji uz pomoć najnovije tehnologije za govorno upravljanje, obratite nam se na: info@evolva.hr

Izrada softvera po narudžbi

Radimo moderne poslovne web aplikacije prema specifičnim zahtjevima klijenata. U skladu s poslovnim potrebama korisnika kreiramo softversko rješenje koje olakšava poslovni proces, ubrzava ili potpuno automatizira posao, uz znatne uštede. A od sada rad u aplikaciji može biti još efikasniji i zadovoljniji uz glasovno upravljanje!