Novi vizualni identitet tvrtke Evolva


Kao što brinemo o kvaliteti koda, tako posebnu pažnju pridajemo i kvaliteti vizualne prezentacije. Sa ciljem da uspješno komuniciramo naše vrijednosti, stvoren je korporativni vizualni identitet sa grafičkim standardima i predlošcima za poslovne dokumente.

Što simbolizira logo tvrtke Evolva

Logo tvrtke Evolva se temelji na znaku "e" koji ima višestruko značenje. Osim što predstavlja početno slovo naziva tvrtke, također simbolizira riječ efikasnost koja je jedna od osnovnih kvaliteta usluga i rješenja tvrtke Evolva. Logo ujedno ukazuje na riječ evolucija, a ta analogija je dodatno pojačana narančastim krugom i spiralnom krivuljom koji simboliziraju eksponencijalni rast kojeg Evolva rješenja donose korisnicima.

Na čemu se temelji vizualni identitet

Kako bi istaknuli dugogodišnju tradiciju tvrtke i snagu njene web tehnologije, vizualni identitet se bazira na upotrebi sivih komponenti sa narančastim krugom kao simbolom internet mreže koja se nalazi u osnovi Evolva rješenja. Osmišljeni korporativni standardi osigurali su tvrtki Evolva prepoznatljivost na tržištu i kvalitetnu poslovnu prezentaciju te tako kroz moderne elemente uspješno izrazili glavne vrijednosti tvrtke.