Visoke ocjene publike na Java konferenciji za koncept bezbolne migracije


Na prvoj hrvatskoj Java konferenciji, koja je održana u poslovnom centru Terma Tuhelj 29.-30. svibnja 2012. godine, Matija Tomašković je održao predavanje na temu "Automatska konverzija desktop aplikacija na Java web tehnologiju".

Na predavanju je predstavljen projekt migracije programera i aplikacija na Java web tehnologiju koji je uspješno proveden u razvojnom odjelu jedne od najvećih banaka u Hrvatskoj. Ujedno je demonstriran rad konvertera i vizualnog editora za ekrane te su istaknute prednosti automatske konverzije i vizualnih alata zbog kojih ova tehnologija predstavlja idealno rješenje za migraciju.

Ključ brze i bezbolne migracije je u automatskom desktop-to-web konverteru koji pretvara stare aplikacije u Java web aplikacije te omogućava brz početak isporuke novih poslovnih web aplikacija. Konverter se temelji na Evolution Framework tehnologiji čiji alati omogućavaju jednostavnu modernizaciju postojećih ekrana sa tehničkim funkcionalnostima, a razvojni odjeli dobivaju potrebnu efikasnost u razvoju zahtjevnih poslovnih web aplikacija.

Sudionici konferencije ocijenili su predavanje najvišim ocjenama i time ga svrstali u najbolja predavanja na cijeloj konferenciji. Izvještaj sa konferencije možete pogledati na službenim stranicama konferencije.

Snimku predavanja pogledajte ovdje.