26.3.2022. Prezentacija BLight projekta na Tjednu karijera koji organizira Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu


Od 23. - 27. svibnja 2022. u organizaciji CPRSK - Centra za podršku i razvoj karijera varaždinskog Fakulteta organizacije i informatike održati će se Tjedan karijera 2022.


Ove godine će tijekom nastupa Evolva i Intervia kao partneri na projektu "Voice-driven, cloud based password manager service with hardware activation" prezentirati projekt, međusobnu suradnju i produkt projekta.


Također, prezentirati će se i doprinos projekta međugraničnoj suradnji Hrvatske i Mađarske, kao i horizontalna načela koja obje tvrtke snažno podupiru prilikom rada i zapošljavanja - promicanje ravnopravnosti žena i muškaraca i zabrana diskriminacije, pristupačnost za osobe s invaliditetom te održivi razvoj.


Evolva i Intervia su tvrtke koje u nadolazećem periodu planiraju snažan rast kroz koji će se otvoriti prilika za zapošljavanje mladim stručnjacima iz regije, pa ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da posjete naš štand i osobno se informiraju o mogućnostima za razvoj vlastite karijere koje pružamo. Dobrodošli! Fotografije sa prošlogodišnjeg Tjedna karijera