Evolva Geo BOSS - Financijski dokumenti


U aplikaciju Evolva Geo BOSS možete pohraniti sve svoje financijske dokumente koji pripadaju projektu ili nisu vezani ni uz jedan projekt. Financijski dokumenti, kao što su ponude, narudžbenice i računi, dostupni su samo ovlaštenim osobama. U ostale dokumente projekta može se dodati bilo koji tehnički dokument u bilo kojem formatu kako bi bio dostupan ostalim kolegama u svakom trenutku.
Kako biste ujednačili i ubrzali kreiranje financijskih dokumenata u timu, kreirajte popis usluga i artikala sa cijenama u aplikaciji te jednim klikom dodajte artikle i usluge sa kompletnim financijskim podacima na ponude i fakture koje šaljete klijentima.
Financijske dokumente koji nisu vezani ni uz jedan projekt također možete kreirati u sustavu. Na taj način, svi financijski dokumenti biti će na jednom mjestu, lako dostupni uz brojne opcije pretraživanja. Svi ovlašteni djelatnici u svakom trenutku imati će uvid u sve dokumente.


Isprobajte aplikaciju

Demo verzija aplikacije sadrži testne podatke koji će Vam pomoći da vidite kako izgleda rad u aplikaciji Evolva Geo BOSS.

U demo aplikaciji možete slobodno isprobati sve funkcionalnosti koje aplikacija nudi.


Kontaktirajte nas

Razumijemo da je Vaša tvrtka jedinstvena i zato ćemo zajedno vidjeti koji bi paket bio najbolji za Vaše specifične poslovne potrebe. Nazovite nas na broj telefona +385 42 658 550 ili pošaljite email na prodaja@evolva.hr.