Evolva Geo BOSS - Time Management


Ispravno korištenje vremena, njegova učinkovita organizacija stvar je od najveće nužnosti i goleme važnosti. O tome sve ovisi, pa tako i poslovni uspjeh. Ili ćete Vi zavladati vremenom ili će ono zavladati Vama.

U aplikaciji Evolva Geo BOSS u sekciji Time Management nalaze se moduli za efikasno, brzo i jednostavno upravljanje svojim radnim vremenom kao i radnim vremenom drugih zaposlenika. Time se olakšava interna organizacija i raspodjela posla po projektima te se točno zna na što djelatnici troše svoje radno vrijeme.

Ne započinjite tjedan dok ga niste isplanirali!

Tjedni organizator je kalendar gdje bilježite zadatke i njihovo trajanje po geodetskim i ostalim projektima za sebe i/ili za druge zaposlenike. Na temelju ove evidencije dobiti ćete analizu cijele tvrtke te ćete efikasnije moći koordinirati tjednim, mjesečnim, polugodišnjim, godišnjim i višegodišnjim poslovnim ciljevima.
Da biste lakše i brže završavali geodetske i ostale projekte, posebice kada više djelatnika radi na istom projektu, na projektu kreirajte aktivnosti koji se trebaju odraditi. Tako će svaki član tima znati što treba odraditi, a ujedno će se moći pratiti status svake od aktivnosti kao i planirano i stvarno utrošeno vrijeme.
Evidentiranje radnog vremena zaposlenika omogućit će Vam ažurne analize i statističke pokazatelje na razini mjeseca i godine po geodetskim i ostalim projektima. Na taj način lakše ćete donositi važne odluke za poslovanje tvrtke, povećati produktivnost i postati mudar upravitelj vremenom.


Isprobajte aplikaciju

Demo verzija aplikacije sadrži testne podatke koji će Vam pomoći da vidite kako izgleda rad u aplikaciji Evolva Geo BOSS.

U demo aplikaciji možete slobodno isprobati sve funkcionalnosti koje aplikacija nudi.


Kontaktirajte nas

Razumijemo da je Vaša tvrtka jedinstvena i zato ćemo zajedno vidjeti koji bi paket bio najbolji za Vaše specifične poslovne potrebe. Nazovite nas na broj telefona +385 42 658 550 ili pošaljite email na prodaja@evolva.hr.