Evolva Debt Collection - Import dugovnog portfelja


U aplikaciju Evolva Debt Collection dugove možete importirati iz Excela. Podatke o dužnicima, dugovima i osobama osiguranja potrebno je upisati u Excel tablicu i izvršiti import u aplikaciju. Aplikacija će, prije importa, provjeriti da li su podaci ispravno popunjeni te da li postoje kakvi dupli zapisi u Excelu koji se importira. Također će provjeriti da li se neki dug kojeg namjeravate importirati iz Excela već nalazi u sustavu.
Prije nego se izvrši import dugova, aplikacija će Vam prikazati status podataka za svaki dug iz Excel tablice. Na taj način dobiti ćete uvid u podatke koji su možda greškom uneseni u Excel tablicu te ćete ih moći popraviti prije nego se importiraju u aplikaciju Evolva Debt Collection.
Aplikacija će Vas obavijestiti koliko dugova i njihovih računa te osoba osiguranja je importirano. Sve importirane dugove od tada možete pronaći u modulu Dugovni portfelj.

Dugove koje ste importirali u sustav možete dodijeliti u rad agentima naplate na način da od ukupno importiranih dugova svaki agent naplate dobije približno jednak broj dugova i približno jednak iznos dugova u obradu. Aplikacija će se pobrinuti da se dugovi pravilno raspodjele agentima naplate.

Isprobajte aplikaciju

Demo verzija aplikacije sadrži testne podatke koji će Vam pomoći da vidite kako izgleda rad u aplikaciji Evolva Debt Collection.

U demo aplikaciji možete slobodno isprobati sve funkcionalnosti koje aplikacija nudi.

Besplatno 30 dana

Potpuno besplatno koristite aplikaciju 30 dana s neograničenim brojem korisnika!

Nakon registracije samo Vi i Vaši korisnici koje ćete kreirati mogu koristiti aplikaciju.


Kontaktirajte nas

Razumijemo da je Vaša tvrtka jedinstvena i zato ćemo zajedno vidjeti koji bi paket bio najbolji za Vaše specifične poslovne potrebe. Nazovite nas na broj telefona +385 42 658 550 ili pošaljite email na prodaja@evolva.hr.