Evolva Debt Collection - Zadaci naplate potraživanja


U aplikaciji Evolva Debt Collection u modulu Moji zadaci naplate potraživanja svaki agent naplate na jednom mjestu ima pregledan popis zadataka koje treba izvršiti za efikasnu obradu dugova. Zadaci se mogu rješavati pojedinačno, ali i masovno ukoliko se primjerice generira neki dokument za veći broj dužnika. Omogućeno je i filtriranje dovršenih zadataka.
Kod rješavanja zadatka, možete upisati završni komentar koji će poslužiti kod budućih aktivnosti na dugu ili kao informacija koordinatoru naplate o dogovoru s dužnikom.
Da bi i sve buduće aktivnosti na dugu bile pravovremeno izvršene, možete kreirati podsjetnik za točno određeni dan. Na taj način, uvijek znate što se i kada treba odraditi.

Isprobajte aplikaciju

Demo verzija aplikacije sadrži testne podatke koji će Vam pomoći da vidite kako izgleda rad u aplikaciji Evolva Debt Collection.

U demo aplikaciji možete slobodno isprobati sve funkcionalnosti koje aplikacija nudi.

Besplatno 30 dana

Potpuno besplatno koristite aplikaciju 30 dana s neograničenim brojem korisnika!

Nakon registracije samo Vi i Vaši korisnici koje ćete kreirati mogu koristiti aplikaciju.


Kontaktirajte nas

Razumijemo da je Vaša tvrtka jedinstvena i zato ćemo zajedno vidjeti koji bi paket bio najbolji za Vaše specifične poslovne potrebe. Nazovite nas na broj telefona +385 42 658 550 ili pošaljite email na prodaja@evolva.hr.